acasă proiecte despre noi / contact evenimente
         
 

contact | despre noi | parteneri

   
 

Responsabilitatea noastră este calitatea arhitecturală, funcționalitatea și durabilitatea.

Indiferent de mărime și complexitate, încercăm să realizăm un nivel maxim de detaliere al proiectelor.
Proiectele noastre – pornind de la exigențele funcționale de bază, prin introducerea tehnologiilor contemporane și bineinteles prin nivelul tehnic impecabil - dau dovadă de raționament și calitate individuală, care reflectă de altfel capacitatea tipica a firmei noastre, de abordare ale problemelor.
Este obiectivul nostru să urmărim atât manual cât și digital pașii de proiectare - pornind de la formele tradiționale de concept în funcție de complexitatea prelucrării ajungem la documentarea digitală la standardele internaționale.

Astăzi, fără cunoștinte avansate de programe CAD, nu ar fi posibilă proiectarea inginerească, astfel și firma noastră urmărește sa le folosească pe cele mai performante dintre acestea. Infrastructura noastră ne asigură un suport tehnologic avansat în vederea gestionării ușoare a datelor și realizarea comunicației fără probleme între partenerii de lucru. Simțim importanța ca diferiți parteneri – designeri, ingineri sa se implice in proiecte deja din primele faze de concept, creându-se un cadru optim pentru dezvoltarea infrastructurii electrice (și nu numai) a unei construcții. Doar astfel pot spațiile să reflecte calitate din punct de vedere psihologic, estetic și funcțional, doar astfel se nasc proiecte inedite.

Domeniul nostru de activitate cuprinde proiectare arhitecturală (restaurări de monumente, case familiale, clădiri de birouri, clădiri industriale, amenajări interioare, proiecte urbanistice), proiectare sisteme inteligente de automatizări destinate construcțiilor. Realizăm documentații complete de proiecte conform normelor și legisației în vigoare pentru toate specialitățile (arhitectură, rezistență, instalații, drumuri și amenajări de teren), cu verificări incluse.

Fondatori şi proprietari: Maksay Katalin, Lázár Zoltán István, arhitecţi.