acasă proiecte despre noi / contact evenimente
         
   
 Bine ati venit pe site-ul firmei SC KonZOL studio SRL.

Va rugam sa cititi cu atentie aceste Conditii de utilizare inainte de accesarea sau utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, declarati ca ati citit, ati inteles si ati acceptat Conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare, nu aveti dreptul sa accesati sau sa utilizati acest site.

1. Utilizarea site-ului
Continutul acestui site este oferit in scop informativ si educativ. Anumite sectiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii restrânse de utilizatori, inclusiv angajatilor, clientilor sau actionarilor/asociatilor KonZOL studio SRL, dar si marelui public.
KonZOL studio SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
•    puteti descarca Continutul doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
•    nu aveti permisiunea sa utilizati imagini fara acordul in scris al firmei KonZOL studio SRL;
•    Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al firmei KonZOL studio SRL;
•    Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. KonZOL studio SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii KonZOL studio SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.
Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Conditii de utilizare. Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

2. Continut
KonZOL studio SRL va folosi toate mijloacele aflate in mod rezonabil la dispozitia sa pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu sustine si nu garanteaza in nici un mod acuratetea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastra. KonZOL studio SRL nu acorda nici un fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici KonZOL studio SRL si nici o alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea nici un fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

3. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati KonZOL studio SRL, precum si angajatii, conducerea, agentii, furnizorii si partenerii KonZOL studio SRL pentru si impotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, pagubelor si costurilor, inclusiv cheltuielile rezonabile cu onorariile avocatilor, rezultate din incalcarea de catre dumneavoastra in orice mod a acestor Conditii de utilizare. Va returnam banii in urmatoarele conditii:
Renuntarea la cumparare
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. “
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

4. Confidentialitate
KonZOL studio SRL respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor acestui site. Va rugam sa consultati politica KonZOL studio SRL in domeniul confidentialitatii, care explica drepturile si obligatiile utilizatorilor in ceea ce priveste informatia dezvaluita pe acest site. Pentru a citi Politica de Confidentialitate, va rugam sa alegeti din meniul de mai jos punctul Confidentialitate.
5. Site-uri partenere si legaturi
Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinând unor terti si asupra carora KonZOL studio SRL nu are nici un fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora KonZOL studio SRL nu are nici un fel de control. KonZOL studio SRL nu ofera nici un fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in nici un fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre KonZOL studio SRL a respectivului site.
6. Informatii tehnice
Acest site contine informatii tehnice legate de sisteme electrice, de securitate si multimedia. Asemenea informatii sunt oferite strict cu titlu informativ si nu sunt menite a substitui unele proiecte sau conceptii oferite de alti profesionisti din domeniul proiectarii.

7. Previziuni
Acest site poate contine declaratii ce contin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevazute si al caror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

8. Informatii publice
Sub rezerva respectarii termenilor si conditiilor aplicabile continute in Politica de Confidentialitate, orice comunicari sau materiale pe care le trimiteti catre KonZOL studio SRL prin intermediul internetului sau pe care il publicati pe acest site prin intermediul postei electronice sau prin orice alt mijloc, cum ar fi orice fel de intrebari, comentarii, sugestii, sau altele asemenea, sunt si ramân non-confidentiale, iar KonZOL studio SRL nu va avea nici un fel de obligatii de confidentialitate cu privire la aceste informatii. KonZOL studio SRL va avea libertatea de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in asemenea comunicari, in orice scop va considera, inclusiv, fara limitare, pentru dezvoltarea, producerea si promovarea propriilor produse.

9. Marci de comert/inregistrate
Toate denumirile produselor, fie ca acestea sunt mentionate integral sau insotite de simbolul "Marca de comert/inregistrata", sunt marci de comert ale KonZOL studio SRL, ale afiliatilor sai, ale companiilor inrudite sau partenere, cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza in mod expres altfel. Utilizarea sau utilizarea eronata a acestor marci de comert, sau a altor materiale, in alt mod decât cele permise conform acestor Conditii de utilizare, este strict interzisa si poate incalca legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala si a marcilor de comert, legislatia in domeniul publicitatii si al concurentei neloiale, precum si alte legi si regulamente aplicabile in domeniul comunicatiilor. Va rugam sa luati act de faptul ca firma KonZOL studio SRL isi protejeaza in mod activ si agresiv drepturile sale de proprietate intelectuala, in limitele maxime permise de lege.

10. Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decât pentru utilizare individuala non-comerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau re-distribuit in orice alt mod. Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al firmei KonZOL studio SRL. Nimic din continutul acestui site nu poate fi interpretat ca o conferire, fie implicita, fie prin exceptie sau in orice alt mod, a unei licente sau a vreunui alt drept asupra oricarui patent sau asupra oricarei marci de comert ale KonZOL studio SRL sau ale vreunui tert.

11. Nulitate
Acest site si continutul sau sunt concepute pentru a respecta legile si regulamentele aplicabile in România. Desi informatiile de pe acest site sunt accesibile si utilizatorilor din afara României, informatiile referitoare la produsele KonZOL studio SRL sunt menite a fi folosite in mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. Acest site contine legaturi la alte site-uri create de diversele departamente si subsidiare KonZOL studio SRL, din care unele sunt situate in afara României. Aceste site-uri pot contine informatii care sunt aplicabile numai in tara respectiva de origine. KonZOL studio SRL isi rezerva dreptul de a limita comercializarea produselor si serviciilor sale catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie si/sau de a limita cantitatile ori orice servicii sau produse pe care le comercializam. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu continuta pe acest site este nula in cazul in care este interzisa prin lege.

12. Lege aplicabila
Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România. Orice actiune sau procedura legata de utilizarea sau continutul acestui site va fi deferita competentei exclusive a Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lânga Camera de Comert si Industrie a României si municipiului Cluj-Napoca, conform regulilor de procedura ale acestei Curti.

13. Diverse
In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta plicabilitatea celorlalte prevederi. KonZOL studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.


Confidențialitatea
KonZOL studio SRL recunoaste si garanteaza, in conditiile legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, importanta protejarii confidentialitatii informatiilor pe care le-am putea colecta de la vizitatorii nostri on-line. In acest scop, ne-am angajat sa folosim toate mijloacele la dispozitia noastra pentru a asigura confidentialitatea vizitatorilor nostri. Intentia noastra este sa asiguram un echilibru intre interesele noastre legitime de afaceri privind colectarea si utilizarea informatiilor primite de la dumneavoastra sau despre dumneavoastra cu asteptarile rezonabile ale vizitatorilor nostri in ceea ce priveste confidentialitatea datelor lor.

Date cu caracter colectiv
Unele site-uri apartinand KonZOL studio SRL depoziteaza anumite cantitati de informatii, sub forma unor fisiere denumite "cookies", in calculatoarele vizitatorilor. Aceste informatii sunt retrimise catre site-ul care le-a depozitat in momentul in care vizitatorul se intoarce pe site-ul respectiv. Aceste fisiere ne permit sa stim cum si cand sunt vizitate paginile dintr-un site si de cati vizitatori. Aceasta tehnologie nu serveste la colectarea nici unui fel de date sau informatii personale identificabil; informatia colectata apare in forma agregata, fara a permite identificarea utilizatorilor individuali. Cu ajutorul informatiilor dobandite prin intermediul acestei tehnologii, dorim sa imbunatatim in mod constant site-urile noastre. Pentru a bloca plasarea acestor fisiere va rugam accesati Internet Explorer si urmati pasii: Tools – Internet Options – Privacy; apasati butonul Edit, dupa care completati adresa website-ului pe care doriti sa-l blocati si confirmati OK.

In plus, prelucram de asemenea acele informatii despre dumneavoastra colectate automat de serverele noastre, cum sunt adresa dumneavoastra electronica (adresa IP) si numele domeniului prin intermediul caruia sunteti conectat la internet. Aceste date vor fi sterse sau transformate in date anonime atunci cand nu mai sunt necesare la transmiterea unei comunicari.

In anumite situatii, KonZOL studio poate incheia acorduri cu terti, pentru ca acestia sa plaseze "cookies" in calculatorul dumneavoastra. Acesti terti au incheiat cu noi acorduri care ii obliga sa respecte politica noastra in domeniul confidentialitatii.

Unii dintre partenerii nostri contractuali pot utiliza "cookies" pe site-ul nostru (de exemplu legaturi catre parteneri de afaceri). KonZOL studio nu doreste ca partenerii sai contractuali sa utilizeze aceste fisiere pentru a urmari activitatea on-line a vizitatorilor nostri, dupa ce acestia parasesc site-ul nostru. Cu toate acestea, nu putem avea un cotrol complet asupra modului in care partenerii nostri de afaceri utilizeaza aceste fisiere pe site-ul nostru. In cazul in care aflati ca un partener contractual al KonZOL studio plaseaza fisiere nesolicitate pe calculatorul dumneavoastra, va rugam sa contactati imediat responsabilul nostru in domeniul asigurarii confidentialitatii, pentru a ne ajuta sa rezolvam acesta problema.

Informatii cu caracter personal
KonZOL studio  colecteaza informatii cu caracter personal, precum nume, adrese, adrese de posta electronica si altele asemnea numai in cazul in care acestea ne sunt oferite in mod voluntar de vizitatorii nostri. Va vom informa in prealabil despre modalitatile in care vom dori sa utilizam aceste informatii. In conformitate cu prevederile legii nr. 677/2004 referitoare la protectia persoanelor cu privire la datele cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de a accesa in mod gratuit pentru o solicitare pe an la datele dumneavoastra cu caracter personal prelucrate de KonZOL studio SRL. De asemenea puteti solicita in orice moment modificarea, corectarea si stergerea acestor date din baza noastra de date. In acest scop va rugam sa va adresati in scris la urmatoarea adresa: strada Mihail Kogalniceanu nr. 6, Cluj-Napoca, judetul Cluj.

Legaturi catre alte site-uri
Cu titlu de resurse la dispozitia vizitatorilor, KonZOL studio  ofera acestora legaturi catre alte site-uri. Incercam sa selectam atent acele site-uri pe care le consideram utile si care indeplinesc standardele noastre foarte ridicate. Cu toate acestea, avand in vedere rapiditatea cu care poate fi modificat un site, nu putem garanta in nici un fel standardele site-urile pentru care oferim legaturi pe site-ul nostru si nu putem fi in nici un mod raspunzatori pentru continutul site-urilor ce nu apartin KonZOL studio SRL.

Protectia copiilor
Acest site nu colecteaza in mod special informatii si date cu caracter personal referitoare la copii.

Modificari
Orice modificare a acestor politici in domeniul confidentialitatii vor fi comunicate in mod prompt pe aceasta pagina.